BejelentésCivis-Com
Komplex megoldások a vagyonvédelem és a kommunikáció területén

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Kedves Látogató

Üdvözlöm a Civis-Com honlapján.


DSC Biztonságtechnika


Riasztó Debrecen

 

7" (177.8mm) színes kijelző (800x480 felbontás)

SD kártya kezelése

Digitális képkeret funkció

Új érintőképernyős DSC billenytyűzet.

 

Ha biztonságtechnika akkor DSC

Ha telekommunikáció akkor Panasonic
Ne bízza a véletlenre !

DSC Riasztó Debrecen

DSC Riasztó és telefonközpontot szeretne üzembe helyeztetni ? Cége , irodája új telephelyre költözik vagy fel szeretné újítani korszerűtlen meglévő hálózatát ? Eleget szeretne tenni a kor követelményeinek ? A hagyományos réz és optikai üvegszálas alapú rendszerrel egy megbízható, biztonságos, gyors,  rendszergaranciával rendelkező stabil informatikai hálózatot alakítunk ki, ami a számítógépes és telefonos rendszer kiszolgálására is alkalmas, rugalmasan bővíthető, személyre szabva a bővülő igényeknek.

Biztonságtechnikai rendszerek telepítése
Riasztó Debrecen

Megtervezzük informatikai-telefon hálózatát, DSC riasztó, videómegfigyelő,tűzjelző, beléptető rendszerét. Komplett gyengeáramú hálózatát kivitelezzük. Az általunk tervezett és kivitelezett rendszereket a garancia idő lejárta után átalánydíj ellenében karbantartjuk. Vállaljuk már működő rendszerek állapotának felmérését , javítását, karbantartását is. Igény szerint figyelőszolgálatra irányítjuk riasztó-tűzjelző rendszerét ahol a nap 24 órájában felügyelt lesz biztonsági rendszere. Távfelügyeletre kötés esetén kedvezményt biztosítunk a rendszer árából. Telefonrendszerét el tudjuk látni költséghatékony (GSM - VOIP átjárókkal ) szolgáltatásokkal, melyek lényegesen csökkenthetik telefonköltségeit.

A bejövő hívások kényelmesebb kezelése érdekében lehetőség van automata kezelő berendezések telepítésére. Ezt a szolgáltatást a Panasonic KX-TEA,TES,TEM telefonközpontok alapkiépítésként biztosítják.

AUTOMATA KEZELŐ (Automated Attendant " AA " ) Olyan berendezés, mely a hívás fogadása után bejelentkező és üdvözlő szöveget küld a hívó felé, majd utasításokkal látja el a hívót arra vonatkozóan, hogyan tud DTMF készülékével eljutni a megfelelő személyig. Ezen berendezések segítségével nagy terhet lehet levenni a titkárnők válláról és a fontos feladatokra több idő maradhat.Képgaléria

Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!